GÁTI OSZKÁRT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI: Club70 név alatt lesznek lakás-és kertszínházi produkciók is
2019. június 17. írta: Cseri Pali

GÁTI OSZKÁRT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI: Club70 név alatt lesznek lakás-és kertszínházi produkciók is

kerszibhhaz.jpg

Gáti Oszkár nem adja fel, Club70 néven folytatja a  színvonalas színházi előadások szervezését Győrben. Lesz lakás-és kertszínház.

Sikeres 3 év után elhagytuk a Menház épületét, és hosszas kálvária után végre eljutottunk a Club70-ig.

Azért Club, mert ez egy kulturális klub. Előadásokkal, találkozókkal, különböző helyszínekkel. Azért 70, mert Gáti Oszkár épp 70 éves, és ha névadója nem is lett a Clubnak, egy ismérve azért mutatja, hogy ő áll mögötte.

Eredeti terveink egy kicsit másképp néztek ki, de a lényeg nem változott: kulturális szórakozást szeretnénk biztosítani olyan előadókkal, akik megyénkben nem, vagy csak ritkán elérhetőek.

Most már nem is egy, hanem három helyen várjuk Önöket, három különböző hangulattal, produkciókkal-írja a Club70 honlapján.


Fotó: CLUB70

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2114898392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása