GYŐR NÁDORVÁROSBAN, ÚJ HÁZIORVOS KEZD HAMAROSAN! A jelenlegi doktornő eladja praxisát
2019. június 23. írta: BoldiG

GYŐR NÁDORVÁROSBAN, ÚJ HÁZIORVOS KEZD HAMAROSAN! A jelenlegi doktornő eladja praxisát

haziorvos.jpg

Jövő heti ülésén tesz pecsétet az önkormányzat arra a tranzakcióra, amely az egyik győri háziorvosi körzetet érinti.

Az alapellátás - ide tartoznak a háziorvosok is - önkormányzati feladat, nekik kell gondokodni a polgárok megfelelő ellátásához, amely jogosultság az orvosokkal történő szerződés megkötését is jelenti.

Győrben 53 felnőtt praxis működik, amelyből az egyikben váltás történik, Dr. Szigeti Mária doktornő eladja praxisjogát Dr. Rencsik Katalinnak.

Az új doktornőről annyit kell tudni, hogy 1966. május 8-án született és a Kolozsvári Orvostudományi Egyetemen végzett 1991-ben. Az egyetem elvégzése után a belgyógyászat és a sebészet irányában folytatta munkáját és tavalyi évben háziorvosi szakvizsgát is tett.

A rendelés helye, vagyis a Lajta u.36. illetve az elérhetőségek természetesen nem változnak.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7014907624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása