GYŐRBE JÖN A GIRO D’ITALIA! A világ legjobb kerékpárosai versenyeznek nálunk
2019. június 29. írta: BoldiG

GYŐRBE JÖN A GIRO D’ITALIA! A világ legjobb kerékpárosai versenyeznek nálunk

giro-d-italia-index-hu.jpg

A világ egyik legnépszerűbb kerékpáros körversenye jövőre Budapestről rajtol, és három szakaszt is Magyarországon bonyolítanak le. A sportág nagy alakjai Pannonhalmán keresztül Győrbe is megérkeznek 2020. május 10-én 

A szervezők a fővárosban tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön, amelyen nyilvánosságra hozták a magyarországi útvonalat is, amely szerint 2020-ban Budapestről indul a verseny, a főváros szívében zajlik a prológ amely május 9-én a Hősök terén rajtol és a Mátyás templomnál ér véget. A második szakasz május 10-én Budapesttől Győrig tart majd, miközben megjárja a Dunakanyart, majd Pannonhalmát is a győri befutó előtt. Harmadik etap Székesfehérvárról indul, bejárja a Balaton északi partját és Nagykanizsán ér célba.

A Giro d’Italiát tavaly közel kétszáz országban követték figyelemmel, ezért ez egy kitűnő bemutatkozási lehetőség Győrnek is. „Éppen ezért arra törekszünk, hogy minél több szépséget be tudjunk mutatni Győrből.

A 2020-as Giro d’Italia mezőnye 2020. május 9-10-11-én versenyez majd hazánkban.

címlap: index.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr214917592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása