SZEMTANÚ KERESTETIK, EGY LÁNYT VERT MEG GYŐRBEN! Szó nélkül ellátta a baját
2019. június 29. írta: BoldiG

SZEMTANÚ KERESTETIK, EGY LÁNYT VERT MEG GYŐRBEN! Szó nélkül ellátta a baját

buszmegallo-tihanyi-gyor.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik, a május végén történt eset kapcsán

Garázdaság miatt folytatnak nyomozást. A bűncselekmény Győrben, a Tihanyi Árpád úton lévő autóbuszmegállóban történt május 23-án délután öt után pár perccel

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy férfi - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - előzetes szóváltás nélkül egy alkalommal a nála lévő tonfával megütött egy lányt, aki ennek következtében megsérült. A rendőrség keresi azt a férfit, illetve minden szemtanút, aki a fenti napon a buszmegállóban tartózkodott és a bántalmazást látta.

A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a bűncselekményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelenségük megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4814917608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása