ELTŰNT GYŐRI FÉRFIT KERESÜNK! Ha látta, szóljon!
2019. július 13. írta: Rát Mátyás

ELTŰNT GYŐRI FÉRFIT KERESÜNK! Ha látta, szóljon!

eltunt_2.jpgEltűnt a képen látható Tüske Miklós győri lakos.

A 69 éves férfi a Bercsényi liget 92. szám alatti otthonából délelőtt 10 órakor egy erősebb vázú, fekete színű és visszapillantótükrös kerékpárral vásárolni indult az Arrabona áruházba, illetve Révfaluba, ahonnan azóta sem tért haza. Tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Tüske Miklós 170 cm magas, kb. 110 kg mackós testalkatú, szemüveges, sötét őszülő hajú. Eltűnésekor kék rövidnadrágot és narancssárga felsőt viselt, iratai és némi pénz van nála egy fekete autós táskában. Telefont nem vitt magával.

Családja aggódva keresi ugyanis vérnyomásos beteg. Eltűnését már a rendőrségen is bejelentették.

Kérjük önöket fokozottan figyeljenek teljes Győr területén ha bárki látja őt vagy fekete biciklijét, esetleg bármilyen jellegű információval rendelkezik, jelentkezzen!

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2814945168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása