DROGOS PÉRI SOFŐRT FOGTAK GYŐRBEN! Hajnalban sem úszta meg
2019. július 19. írta: BoldiG

DROGOS PÉRI SOFŐRT FOGTAK GYŐRBEN! Hajnalban sem úszta meg

kabitoszer-ovar-0318-police-hu.jpg

Kora hajnalban a Győri Rendőrkapitányság járőre igazoltatásra megállítottak egy gépkocsit.

Az autó 24 éves péri vezetője kicsit furcsán viselkedett, ezért átvizsgálták a járművet. A gépkocsi átvizsgálásakor kábítószergyanús növényi maradvány került elő, ezért a rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították. Itt átvizsgálták a férfi ruházatát is, ennek során a férfi alsótestére felragasztva, egy tasakban, zöld növényi törmeléket, míg két másik tasakban, fehér, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrök a péri férfival szemben is drogtesztet alkalmaztak, ami esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4214970260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása