VÉRFIDESZES RÁDIÓ JÖN GYŐRBE, MI IS “ÉLVEZHETJÜK" MAJD A FRÖCSÖGŐ GAJDICSOT!
2019. július 19. írta: Rát Mátyás

VÉRFIDESZES RÁDIÓ JÖN GYŐRBE, MI IS “ÉLVEZHETJÜK" MAJD A FRÖCSÖGŐ GAJDICSOT!

gajdics-otto.jpgA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa döntése alapján a Győr 88,1 MHz körzeti frekvencia közösségi használatára kiírt pályázati eljárás nyertese a Karc FM Média Kft. lett, amely vételkörzet-bővítésként használja majd a jogosultságokat.

A Karc FM tulajdonosa egyébként Liszkay Gábor, akiről nyílván mindenki tudja, hogy a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány feje, és szinte az összes kormánypárti médium felett uralkodik. Így a korábban Andy Vajna által felvásárolt, majd később ugyanehhez a bandához csapódott Kisalföld kap egy rádiós testvérkét. 

A hab a tortán pedig a “jó tollú” Gajdics Ottó, mint a rádió vezetője.

Maradt még egyáltalán nem kormánypárti médium a környéken rajtunk kívül?

via mmonline.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4714970880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása