14 (!) ÉVES GYŐRI TAKNYOSOK FOSZTOGATTAK PÁPÁN! A fürdő öltözőszekrényeit törték fel
2019. július 29. írta: BoldiG

14 (!) ÉVES GYŐRI TAKNYOSOK FOSZTOGATTAK PÁPÁN! A fürdő öltözőszekrényeit törték fel

rendorauto-hatso.jpeg

A Pápai Rendőrkapitányság “vendégszeretetét” élvezi egy 14 éves győri és egy szintén 14 éves győrújbaráti fiú, akik ellen üzletszerűen elkövetett lopás miatt indítottak büntetőeljárás

A rendőrök adatai szerint a két fiatal megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy szombaton kora este hét óra körül egy pápai fürdőhely öltözőszekrényeit feltörte, és azokból összesen közel negyvenezer forint készpénzt tulajdonított el. A harmadik öltöző felfeszítését az egyik vendég észlelte, majd azonnal értesítette a rendőrséget. 

A kiérkező járőrök az egyik elkövetőt, a 14 éves győrújbaráti fiút a helyszínen elfogták, a másik fiatal pedig pár óra múlva önként adta fel magát a rendőrségen. A nyomozók mindkettejüket gyanúsítottként kihallgatták, és a náluk megtalált lopott pénzt lefoglalták. A két tettes ellen üzletszerűen elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2014985216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása