MA GYŐRBEN BEMUTATKOZOTT GLÁZER TÍMEA ÉS CSAPATA! Nézze meg kik lesznek Borkaiék ellenfelei
2019. augusztus 07. írta: BoldiG

MA GYŐRBEN BEMUTATKOZOTT GLÁZER TÍMEA ÉS CSAPATA! Nézze meg kik lesznek Borkaiék ellenfelei

ellenzek-gyor-bemutatkozonal01.jpg

Nemrég már kiderült, hogy Glázer Tímea lesz a Fidesz színeiben induló Borkai Zsolt ellenfele a polgármesteri székért folytatott küzdelemben.

Következő lépésként mai sajtótájékoztatójukon Győrben, az ellenzéki pártok teljes szövetsége bemutatta 16 képviselőjelöltjét és választási programját. Ez utóbbinál három nagy témára koncentrálnak, először is győzelmük esetén Győrt közösségi közlekedés szempontjából a mostani magyarországi sereghajtó pozícióból egy európai szintre hozzák, másodsorban nagy hangsúlyt fektetnek egy élhetőbb, tisztább, zöldebb város kialakítására és harmadik pillérként a közös döntéseket a lakosság minél szélesebb körű bevonásával hoznák meg. Bejelentette, hogy az ellenzéki pártok kezdeményezni fogják a mostani városvezetés által megszüntetett részönkormányzatok visszaállítását azokban a városrészekben, ahol erre a lakosság részéről igény van.

ellenzek-gyor-bemutatkozonal02.jpg

A sajtótájékoztató legfontosabb eseményeként a szövetségben induló pártok és Bárány István sajtó nyilvánossága aláírták a választási együttműkődési megállapodásukat. Győrben van alternatíva, egy nagyon komoly választási lehetősége arra, hogy leváltsa a jelenlegi városvezetést.

Ezek után bemutatkoztak a jelöltek, akikről természetesen bővebb információk is rendelkezésre fognak állni, most csupán dióhéjban a jelöltekről, pontosan megjelölve melyik körzetben fognak indulni:

  1. körzet - (Pinnyéd, Sziget és Újváros egy része) - Fodor Roland 34 éves közgazdász, a Jobbik helyi elnöke indul, aki már az elöző választáson is a körzet jelöltje volt
  2. körzet - (Újváros és Belváros egy része) - Takács Gábor 24 éves építészmérnök hallgató indul a pártszövetség jelöltjeként.
  3. körzet (Belváros keleti része és Révfalu középső része) - Dr. Hegedűs Ákos 30 éves jogász végzettségű, révfalusi lakos, a Momentum Mozgalom győri elnöke.
  4. 4. körzet (Révfalu keleti része, Kisbácsa, Nagybácsa, Sárás) - Bárány István független jelöltként csatlakozott felkérésünkre a csapathoz. Többször nyert a körzetében egy sikeres képviselő.
  5. körzet (Nádorváros) - Juhász István, aki eddig is önkormányzati képviselő volt, és a jövőben is bejár a városházára, a képviselői munkáját végezni a nádorvárosiak érdekében.
  6. körzet (Gyárváros, Likócs és Jancsifalu északi része) - Pollreisz Balázs képviselőtársamat nem kell sokaknak bemutatni, nem csak itt, hanem Gyárvárosban se, hiszen ott él és őket kívánja képviselni.
  7. körzet (Adyváros keleti része és Jancsifalu déli része) - Takács András Győrben sokak által ismert, tapasztalt zöld - baloldali politikus.
  8. körzet (Adyváros Középső) - Glázer Tímea önkormányzati képviselő, aki a városrész lakóinak érdekeit képviseli.
  9. körzet (Marcalváros I. keleti része, Nádorváros déli része és Adyváros nyugati része) - Varga Márk a pártszövetség képviselőjelöltje , aki nem hagyja magára a panelben élőket
  10. körzet (Marcalváros I. középső része, Adyváros északi része és Nádorváros déli része) - Füzi Judit a karitatív tevékenysége mellett a marcalvárosi és nádorvárosi problémákat fogja orvosolni.
  11. körzet ( Marcalváros I. nyugati része és Marcalváros II.) - Rosinger Timea Fiatal bölcsész, precíz, céltudatos, óriási munkabírással. Elkötelezett zöld, környezetvédő.
  12. körzet (Szabadhegy északi része) - Apró Antal Agrármérnők, közgazdász jelenleg vállalkozó, ebben a körzetben 2-szer nyerte meg az önkormányzati képviselőséget.
  13. körzet - (Szabadhegy déli része, Kismegyer) - Horváth Balázs 31 éves autóbuszvezető, aki korábban is indult már a 2014-es önkormányzati választáson.
  14. körzet (Győrszentiván) - ismét egy hölggyel erősíti a csapatot a pártszövetség, itt ugyanis a 21 éves Weller Ramóna lesz a jelöltünk.
  15. körzet (Csanak) - Hegyi Szabolcs 37 éves, 3 gyermek édesapja, egy kereskedelmi áruházláncnál dolgozik, mellette vállalkozó.
  16. körzet (Ménfő és Gyirmót) - Komáromszky Attila hosszú évekig vállalkozó volt, több éve foglalkozik aktívan a politikával.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1015000092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása