VÉGETÉRT A CSATTANÁSOK KORA GYŐRNÉL AZ M1-ESEN! Hét autó karambolozott a délután
2019. augusztus 10. írta: BoldiG

VÉGETÉRT A CSATTANÁSOK KORA GYŐRNÉL AZ M1-ESEN! Hét autó karambolozott a délután

karambol-m1-gyornel-police-hu.jpg

Nemrég jelentette a rendőrség. hogy Győr térségében, az autópálya 124-es és 126-os kilométerszelvényénél véget ért a helyszínelés és minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom.

Az autópálya balesettel érintett szakaszain háromnegyed 4-től a forgalom - mindkét forgalmi sávban - újra zavartalanul haladhat. Nézzük a baleseteket sorrendben!

Először három jármű ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A szerencsére csupán anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset 13 óra 35 perckor, az M1-es autópálya 124. kilométerszelvényénéltörtént. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között három személygépkocsi ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom, rendőri irányítás mellett, a leállósávban haladhatott.

Rá kb. tíz percre pedig négy jármű ütközött, szintén az autópálya Budapest felé vezető oldalán. Ez is megmaradt az anyagi káros kategóriában, vagyis nem szenvedett senki sérülést.

A baleset hivatalosan 13 óra 45 perckor, az M1-es autópálya 126. kilométerszelvényénél történt. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között négy személygépkocsi ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom, rendőri irányítás mellett, a külső és a leállósávban haladhatott.

Lassan múlik a dugó, de egyelőre még kilométeres, a hírek szerint. 



Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7215004020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása