VÍZOSZTÁS A GYŐRI VASÚTÁLLOMÁSON! Ne habozzon, ha szomjas lesz a pályaudvaron
2019. augusztus 11. írta: BoldiG

VÍZOSZTÁS A GYŐRI VASÚTÁLLOMÁSON! Ne habozzon, ha szomjas lesz a pályaudvaron

asvanyviz-startlap-hu.jpg

A kánikulára tekintettel a MÁV egyes nagyobb forgalmú fővárosi és vidéki pályaudvaron vízosztást folytat.

Ma és holnap 8 órától 18 óráig a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt. Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken Miskolc, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Győr, Szolnok, Pécs, Nagykanizsa, Siófok, Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Zalaegerszeg, Debrecen, Nyíregyháza állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók. Az ásványvizet a vasúttársaság addig osztja, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását. 

(via MÁV)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3615004652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása