A GYŐRI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 7. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE:Takács András, a tapasztalt polgár
2019. augusztus 21. írta: Smitt Róbert Író

A GYŐRI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 7. VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE:Takács András, a tapasztalt polgár

takacs_andras.jpg

Győrben is soha nem látott összefogás született meg az ellenzék részéről, amely mögé szépen beálltak az ellenzéki pártok. A széles összefogáshoz szakmájukhoz értő, remek szakembereket találtak.

Ilyen szakember Takács András is, az ellenzéki szövetség közös képviselőjelöltje a 7-es számú választókerületben.

Takács András 63 éves tapasztalt polgár, születése óta Győrben él, jelenleg a Kodály Zoltán utcában lakik. Három gyermeke és két unokája van. Szakmai tapasztalatai megszerzését gépészként kezdte, a győri Jedlik Ányos szakközépiskolában. Ezt követően a vendéglátásban helyezkedett el, és megszerezte a felsőfokú végzettséget is menedzser és üzemgazdász szakon.

Mint írja: A vendéglátásban nagyon sok embert megismerhettem, elmondták gondjaikat, problémájukat. A mai napig sokukkal tartom a kapcsolatot, hiszen sok javaslatukat sikerült megvalósítanom.

Az állandóan szépülő városunkban a jelenlegi értékek megtartása mellett kiemelt hangsúlyt helyezek a parkolási gondok megszüntetésére, az autóipartól való függetlenedésre, a szemétproblémák megoldására, kiemelten a szelektív hulladékgyűjtés megfelelő, 21. századi kultúrájának kialakítására.

Meggyőződésem, hogy Önökkel, Önökért sokat tehetünk és teszünk, ezért kérem, hogy szavazatukkal támogassanak”

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8715018426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása