HATALMAS, AZ EGÉSZ VÁROST ÉRINTŐ SZTRÁJK LESZ GYŐRBEN: Borkaiék vajon, hogyan reagálnak majd
2019. szeptember 18. írta: Smitt Róbert Író

HATALMAS, AZ EGÉSZ VÁROST ÉRINTŐ SZTRÁJK LESZ GYŐRBEN: Borkaiék vajon, hogyan reagálnak majd

klimasztajk.jpg

Klímasztrájk lesz Győrben szeptember 27-én 14 órától 16 óráig a Megyeháza téren.

Győr is csatlakozik a világszerte megrendezésre kerülő 3. klímasztrájk eseményéhez. Cél, hogy felhívjuk a város döntéshozóinak figyelmét, hogy a klímaváltozás nem a jövő problémája. MOST kell cselekedni, mert MINDENKI jövője múlik rajta!

Mutassuk meg, hogy mi, magyarok is megértettük a helyzet súlyosságát, és készek vagyunk tenni ellene! Legyünk szeptember 27-én minden eddiginél többen!

Ehhez a ti segítségetekre is szükség van, kérjük, osszátok meg az eseményt, terjesszétek a hírét és gyertek el minél többen!

A klímaválság itt van, és a jövőnk múlik azon, hogy mit teszünk ellene. A bolygónk drasztikus változásának korában élük, ezért azonnali politikai, gazdasági és társadalmi változásokra is szükségünk van!

Ki kell mondani az igazságot a környezeti válságról, és valódi krízisként kell kezelni! Magyarországot is aszályok sújtják, új betegségek jelennek meg és a szélsőséges időjárás is egyre nagyobb veszélyt jelent. A világon most zajlik a hatodik tömeges fajkihalási hullám, és rajtunk múlik, hogy minket is el fog-e sodorni.

Nem akarjuk ezt tétlenül nézni! Elegünk van abból, hogy nem alkalmazzák a létező megoldásokat, mert a gazdasági érdekek mindent felülírnak!

Omlik össze a természeti rendszer, ami a társadalmunk és az életünk alapját jelenti. Egy olyan új szemléletmódra van szükségünk, amiben a gazdasági érdekek nem írják felül a természet megőrzését és az emberi jóllétet!

Diákok és tanárok, fiatalok és idősek, csatlakozzatok, és hallassuk a hangunkat, mint annyian mások világszerte!

Álljunk ki együtt azért, hogy végre meglássa mindenki - a vezetőink és a hétköznapi emberek egyaránt - hogy cselekednünk kell, az élet minden területén.

Hozzatok kreatív, pártpolitikai utalásoktól mentes transzparenseket!

Az esemény erőszakmentes, békés, és gyermekbarát - hiszen a legfiatalabbakért és legártatlanabbakért kell most leginkább kiállnunk, ők fogják legjobban megszenvedni a mai rövidlátó döntéseket.-írják a szervezők a Facebookon.

 

Fotó:Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr215116470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása