A GYŐRI KAMPÁNY LEGPITIÁNEREBB HÚZÁSA? Nem engedték be az ellenzéki jelöltet a városházára
2019. szeptember 21. írta: BoldiG

A GYŐRI KAMPÁNY LEGPITIÁNEREBB HÚZÁSA? Nem engedték be az ellenzéki jelöltet a városházára

borsirobert_gyor-fb.jpg

Ha hirdetnénk ilyen versenyt, akkor az ugytudjuk-on megjelent méltán pályázhatna az eddigi legpitiánerebb díjra a győri kampányban.

Juhász István, az Mszp képviseletében tegnap este a Helyi Választási Bizottság ülésén szeretett volna a győri városházán, de a portás egész egyszerűen nem engedte bemenni, állítólag felsőbb utasításra.

A képviselő erre fel egy másik ajtón próbálkozott, de az meg belülről be volt zárva. Ezek után egy másik Mszp-s képviselővel az utcán várták volna, hogy a HVB tagjai elhagyják az ülés után a városházát, ahol egyébként azt a beadványát is tárgyalták, amit azért adott be Juhász István, mert Borsi Róbert fideszes képviselőjelölt egy iskolában kampányolt.

A választási bizottság tagjai helyett csak az aljegyző és az önkormányzat jogi osztályának egy munkatársa távozott az épületből, akiktől azt kérték az MSZP-sek, hogy ha valóban volt ülés, akkor mutassa meg az aláírt jegyzőkönyvet. Az aljegyző ezt megtagadta.

Határozatot mindenesetre annak ellenére is hozott a HVB, hogy tagjait nem látták a városháza közelében sem: a fantomok elutasították a szocialista kifogását.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr115157478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása