HALÁLOS VASÚTI GÁZOLÁS GYŐRBEN! Óriási késések a vonatközlekedésben
2019. szeptember 26. írta: BoldiG

HALÁLOS VASÚTI GÁZOLÁS GYŐRBEN! Óriási késések a vonatközlekedésben

vasutiatkelo-gyorujlakutca.jpg

Ma késő este tragikus gázolás történt Győrnél, nem járt a vonat a helyszínelés ideje alatt Öttevény és Ikrény felé

Elgázolt egy embert a Győrből Rajkára tartó vonat csütörtök kora este Győrben, az Újlak utcai vasúti átjáróban. Emiatt szünetel a vonatközlekedés Öttevény és Ikrény felé - írta honlapján a MÁV Zrt.

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az elgázolt ember a helyszínen meghalt.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Győr-Sopron vonalakon néhány késő esti, éjszaki járat menetideje jelentősen növekedhet.  A rendőrségi helyszínelés mostanra fejeződött be, megállapították, hogy a baleset idején a sorompó jól működött.

A gázolásban érintett vonat utasait a Katasztrófavédelem segítségével szállították le és kísérték vissza a győri állomásra.

Este 21.43-kor jött a hír, hogy ismét járnak a vonatok Győrből Ikrény és Öttevény felé, de 30-120 perces késések is lehetnek a Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Győr-Sopron vonalon - közölte a Mávinform. A közlemény szerint a menetrend szerinti közlekedés várhatóan éjjel áll helyre.        

20:55-től Győr és Öttevény között mindkét vágányon megindulhatott a forgalom. A Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Győr-Sopron vonalakon éjszaka állhat helyre a normál menetrend. A gázolásban érintett vonat utasai 42-es számú Railjettel utazhatnak tovább, ezért ez a járat Győr és Hegyeshalom között minden állomáson és megállóhelyen megáll.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr415173978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása