GYŐRBEN NEM KÉRTEK AZ ÁTVERÉSSEL INDÍTOTT BORKAI-HAJTÓ BÚCSÚBÓL! Elég ciki volt
2019. szeptember 29. írta: BoldiG

GYŐRBEN NEM KÉRTEK AZ ÁTVERÉSSEL INDÍTOTT BORKAI-HAJTÓ BÚCSÚBÓL! Elég ciki volt

hajto-borkai-plakaton-munkageppel.jpg

Tegnap rendezték a fideszes Gyárvárosi búcsút, de érdeklődés hiányában tulajdonképpen kudarcba fulladt.

Amint arról tegnap írtunk, már eleve hazugságra építette Hajtó Péter fideszes jelölt a buliját, de maga a rendezvény is befuccsolt.. A rendezvényt összességében elmosta az eső, de az érdeklődés sem volt túlzottan fergeteges. Borkai Zsolt jelenlegi polgármester is megérkezett ugyan a bulira, de sokáig nem szólalt fel. Lehet, hogy 10 embernek nem akart szónokolni? Talán, ha kirendeltek volna pár iskolát (sic!).....

gyarvarosibucsu0928-lagzilajcsiszinpadon.jpg

gyarvarosibucsu0928-uresseg.jpg

Pedig a tegnapi - gyárvárosi - dzsemboriba, ami konkrétan Hajtó Péter önkormányzati képviselőjelölt esélyeit szándokozott növelni, Lagzi Lajcsitól, Curtis-estől, légvárastul és ingyen söröstől beletoltak apait-anyait, mégis szép nagy bukta lett belőle. 

gyarvarosibucsu0928.jpg

Pedig Lajcsi hősiesen nyomta a hakni műsorát a színpad előtti tébláboló 30-40 arra tévelygőnek és a kb. 20 szép szál örző-védőnek. A szuper bulinak tervezett dzsemborira ráadásul rászervezett az ellenzék is. Így a kevés érdeklődő többsége Glázer Tímeát éltető lufikkal érkezett a színpad elé. 

Úgy tűnik legszívesebben elfelejtenék, mert kerestünk róla bármiféle beszámolót, a helyi oldalakon is, úgy tűnik mindenki hallgat róla. Szerintünk is ciki volt.

Egyelőre most csak ezt a bulit  bukta Hajtó Péter, október 13-án kiderül, hogy Pollreisz Balázs, vagy ő lesz a befutó.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5015182162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása