GYŐRBEN, ORSZÁGOSAN ÉS MÁR A FIDESZBEN IS: BORKAI TAKARODJ! Az állampárt megzavarodott!
2019. október 12. írta: BoldiG

GYŐRBEN, ORSZÁGOSAN ÉS MÁR A FIDESZBEN IS: BORKAI TAKARODJ! Az állampárt megzavarodott!

borkai_zsolt-hiabaerolkodtok.jpg

Tegnap izgalmas nap volt Borkai ügyben, hiszen úgy tűnik ez a feladvány még a hatékony gépezetnek gondolt Fideszes kampánygépezeten is kifogott.

Eddig sem tudtak a helyzettel mit kezdeni, de tegnap feltették a koronát eddigi tevékenységükre és még hátra van a mai és a holnapi nap.

Tegnap ugyanis a kormányzati lakájmédia zászlóshajójában, a Magyar Nemzetben megjelent egy cikk, ami rövid és tömör volt, mindössze ez állt benne:

“Borkai Zsolt leborított egy szekérderéknyi rajzszöget, és most arra kényszeríti saját családját és politikustársait, hogy bekötött szemmel, mezítláb sétálgassanak.

Könnyen elkerülhető lett volna ez a helyzet. Már napokkal ezelőtt le kellett volna mondania.

Ui: Egy ország ért egyet Tarlós Istvánnal”

Tarlós István ugyanis még csütörtök esti nyilatkozatában annyit mondott Borkai botrányáról, hogy egész egyszerűen méltatlanná vált a tisztségére.

Emlékeznek, hogy tegnap először meghirdették a rendkívüli sajtótájékoztatót, aztán 1 óra múlva lemondták.

Nos, ezzel a rövid cikkel is ez történt, ugyanis mégsem tarthatták jó ötletnek Borkai selyemzsinórját, estére eltűnt a Magyar Nemzet online-ról ez a cikkekcske.

hvg.hu felhívta Ballai Attilát, a Magyar Nemzet főszerkesztőjét, miért került le oldalukról a cikk, aki az alábbi nevetséges magyarázatot adta:

“ez egy kolléga véleménye volt, nem szerkesztőségi álláspont, technikai hiba miatt élesedett ki. Ezért levették azt a címlapról.”

Izgalmas két napunk lesz!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5815218594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása