RADNÓTI ÉS FEKETE:A győri alpolgármesterek is jónak tartják a közpénzből dugást!
2019. október 13. írta: Smitt Róbert Író

RADNÓTI ÉS FEKETE:A győri alpolgármesterek is jónak tartják a közpénzből dugást!

borkai-ordogugyvedje-szembol-vagott.jpg

Radnóti Ákos győri alpolgármester nem szégyenlős, folytatja a kampányt Borkai Zsolt mellett ma is. Biztosan úgy gondolja, hogy teljesen rendben volt az a kurvázós korrupciógyanús dolog, ott a jachton. Beleáll a kampányba így is, ami azért azt mutatja, hogy elég vastag bőr lehet az arcán. Vagy lehet, hogy kényszerűségből muszáj kiállnia Borkai mellett. Lehet, hogy neki is kijutott egy-két úrhölgy?

De a másik alpolgármester,  Dr. Fekete Dávid sem volt rest, kiposztolta, hogy” Hajrá Borkai, hajrá Győr!” Sokat elmond a dologról az is, hogy a mondatban először szerepel Borkai neve és után Győré, amiből azt következtetést vonhatjuk le, hogy nála előbbre van szexbortányhős polgármester, mint a város.

Gruppen morgen, barátaim!

 

Fotó: Ez az ördög ügyvédje

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr615220754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása