TELE VAN GYŐR DROGOSOKKAL? Most is lekapcsoltak néhányat
2019. október 17. írta: Smitt Róbert Író

TELE VAN GYŐR DROGOSOKKAL? Most is lekapcsoltak néhányat

 

drogos_fiu.jpgAz egyik győri üzemanyagtöltő állomás közelében igazoltattak a rendőrök egy 31 éves mosonmagyaróvári járművezetőt, valamint a gépkocsiban utasként tartózkodó 20 éves, szintén mosonmagyaróvári férfit. Az intézkedők átvizsgálták a sofőr és utasa ruházatát, illetve csomagjaikat is. Ennek során a járművet vezető férfi pénztárcájában kábítószergyanús fehér port, míg az autó bal első tárolójában alufóliába csomagolt növényi törmeléket találtak, az utas ruházatában pedig egy őrlőre, valamint szintén kábítószergyanús növényi törmelékre bukkantak, amiket lefoglaltak. Mindkét személyt elfogták, majd előállításukat követően velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami a sofőr esetében amfetaminra, metamfetaminra, és THC-ra, míg az utas vonatkozásában THC-ra pozitív eredményt mutatott.

Szintén a győri járőrök ellenőriztek a belvárosban egy 25 éves helybéli fiatalembert, akinél a ruházat- és csomagátvizsgálás alkalmával találtak kábítószergyanús növényi származékot, valamint nadrágjának bal oldali zsebéből több kábítószergyanús tabletta is előkerült. Az anyagokat lefoglalták. A férfi a helyszínen elismerte, hogy korábban kábítószert fogyasztott, ezért őt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

 A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8315229778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása