AMIKOR MÉG BORKAI GYEREKEKKEL HAJÓZOTT!  Milyen lesz az idei meghívó?
2019. október 22. írta: Smitt Róbert Író

AMIKOR MÉG BORKAI GYEREKEKKEL HAJÓZOTT! Milyen lesz az idei meghívó?

borkai_gyorkoc.jpg

Így utólagosan is furcsa fénytörésbe került a győri Györkőc Fesztivál meghívója, amin Borkai Zsolt hajóskapitányként szerepel, mondhatni az élet tartogat meglepetéseket és furcsaságokat is.

Nagyon kínos, mert ugye kiderült, hogy Borkai ugyan szokott hajókázni, de az teljesen más program, mint egy gyerekeknek szóló fesztivál. Először is, mit keres Borkai egy gyerekfesztiválon, és miért van rajta a meghívón? Ez  már megint a politikai pornográfia tipikus példánya. Ráadásul már annak idején a sokadik rosszízű húzása volt a győri polgármesternek. Másodjára pedig azért vastag bőr kell, hogy legyen a képén, hogy ilyen szexhajókázások után fővédnöke legyen a Györkőc Fesztiválnak. Ez a teljes és vérbeli ízléstelenség, a morális részéről meg már kár is beszélni, mert Zsoltink azt egyszerűen nem érti, mintha kínaiul beszélnének hozzá.

Arra leszünk kíváncsiak, hogy legközelebb milyen lesz meghívó, mi lesz rajta, mert a történtek után a hajó és a repülő is kilőve. Én mondjuk szívesen látnék egy olyat, hogy Borkait kilövik a Holdba.

Milyen szép is lenne!

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7815249898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása