GYŐRI SZERELEM: jól megverte a főbérlőjét, aztán bezárt mindenkit a lakásba! A tűzoltók szabadítottak
2019. október 29. írta: BoldiG

GYŐRI SZERELEM: jól megverte a főbérlőjét, aztán bezárt mindenkit a lakásba! A tűzoltók szabadítottak

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

A Győri Rendőrkapitányság egy 22 éves férfival szemben súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt folytatott nyomozást.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint megvertek egy 50 éves férfit egy győri lakásban. A sértett kihallgatásán a nyomozóknak elmondta, hogy barátai társaságában italoztak 2018. szeptember 28-án a kora délutáni órákban, amikor hazaérkezett a nála lakó albérlő pár férfi tagja - a 22 éves P. Martin -, aki előzetes szóváltás nélkül többször ököllel megütötte őt. A nyomozás során kiderült, a bántalmazás oka az volt, hogy a társaság egyik tagja, az albérlő távollétében megpróbált közeledni annak barátnőjéhez. A főbérlő barátja - látva a sértett sérüléseit - értesíteni akarta a mentőket, azonban a bántalmazó elvette a mobiltelefonját és senkit sem engedett ki a lakásból. A szemtanúnak végül másnap sikerült kijutnia onnan, akkor hívott segítséget. A verekedő időközben rázárta a sértettre az ajtót és elhagyta a helyszínt, így csak a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével lehetett a megvert férfit kórházba juttatni.

A nyomozó hatóság megállapította, hogy P. Martin  azóta egy büntetés-végrehajtási intézetben tölti jogerős büntetését egy másik bűncselekmény miatt, ezért a fenti ügy kapcsán - súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése büntettek miatti - gyanúsított kihallgatására az intézetben került sor.

A Győri Rendőrkapitányság a 22 éves férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4615270172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása