A Mészáros Lölö bank győri ügyfelei egyelőre türelmet kapnak a pénzük helyett! Csak kártyát használhat
2019. november 03. írta: BoldiG

A Mészáros Lölö bank győri ügyfelei egyelőre türelmet kapnak a pénzük helyett! Csak kártyát használhat

takarekbank.jpg

Legközelebb szerdán lehet ügyet intézni a bankban, ugyanis szünnapot tart a Takarékbank a mostani végső egyesülés után.

Egy régóta tartó folyamat lezárásaként, az egyesülés végső fázisában, október 31-én tizenegy takarékszövetkezet, valamint a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarékbank Zrt. egyesült. Ebből kifolyólag a hétvégi munkaszüneti napon illetve november 4-én és 5-én a Takarékbank Zrt. bankszünnapot tart. Az ügyfelek bankszámláján egyelőre egészen jövő szerdáig a számlájukon október 31-én rendelkezésre álló zárófedezetéig tudnak gazdálkodni, ennyi pénzt tudnak a bankkártyájukkal is csupán elérni.

A bank honlapján úgy tájékoztatta ügyfeleit, hogy az első teljes körű kiszolgálást nyújtó banki munkanap november 6-a lesz a Takarékbanknál. Ez azt jelenti, hogy az informatikai rendszerük megújítása miatt a Takarék Netbank (Electra Internet Banking) és a Takarék Mobil­app szolgáltatások is szünetelnek szerda reggel 8 óráig.

Az egész Takarék-csoport, egy 2010 óta tartó folyamat végére ért, ennek volt utolsó előtti lépése, amikor is a 120 kisebb-nagyobb takarékból álló integráció 2017 végére 12 regionális takarékszövetkezetben egyesült. A szektor végső integrációjának meghatározó lépéseként 2019. április 30-án létrejött a Takarékbank Zrt. a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt. és a B3 Takarék Szövetkezet egyesülésével, átvéve a Takarék-csoport irányító szervezete, az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. lakossági és vállalati számlaszerződés-, betét- és hitelállományát is.

Itt olvashatsz bővebben a Mészáros Lölő-féle bank létrejöttéről!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr315285832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása