FÉMFORGÁCSOK LEHETNEK A LIDL EGYIK TERMÉKÉBEN! Az üzletlánc visszahívta azokat
2019. november 10. írta: BoldiG

FÉMFORGÁCSOK LEHETNEK A LIDL EGYIK TERMÉKÉBEN! Az üzletlánc visszahívta azokat

lidl.jpg

Idegen anyagot találtak a Lidl boltjaiban forgalmazott egyes Culinea fagyasztott leveles tészta termékekben, ezért a boltlánc visszahívta ezen termékét.

A Lidl saját oldalán jelentette be termékvisszahívását, amiről a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) is tájékoztatást adott ki.

culinea-levelesteszta-lidl.jpg

A Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft. által gyártott Culinea Leveles tészták, mirelit termékek, 500g-os kiszerelésben voltak a pultokban és amelyeken a következő azonosító adat szerepel:

Minőségmegőrzési idő: 27.02.2021

A visszahívás oka, hogy a fenti terméktételbe a gyártás során fémforgácsok kerülhettek.

Kérik vásárlóikat, amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag erre a termékre vonatkozik.

A termék gyártója a Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft. elnézést kér az okozott kellemetlenségért.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8515299834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása