BESZAKADT AZ ÚTTEST GYŐR BELVÁROSÁBAN: Útlezárás egy kamion miatt
2019. november 11. írta: Smitt Róbert Író

BESZAKADT AZ ÚTTEST GYŐR BELVÁROSÁBAN: Útlezárás egy kamion miatt

figyelem-utzar.jpg

A Belvárosban a Bajcsy-Zsilinszky út és Arrabona udvar sarkán beszakadt az úttest egy áruszállító kamion alatt. A teherautó egyik kereke szorult be a lyukba, a tűzoltók daru segítségével dolgoznak a jármű kiszabadításán.

A műszaki mentés miatt a Bajcsy- Zsilinszky útnak a Czuczor Gergely utca és Aradi Vértanúk útja közötti szakaszát 2019. november 11-én reggel lezárták a forgalom elől. A környéken nagy a torlódás. – közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

(győr)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4915301106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása