ISMÉT KÁBSZERES SOFŐRÖK BUKTAK LE GYŐRBEN! Már soha nem lesz vége?
2019. november 14. írta: Smitt Róbert Író

ISMÉT KÁBSZERES SOFŐRÖK BUKTAK LE GYŐRBEN! Már soha nem lesz vége?

 drogos_sofor.png

Tegnap közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a járőrök Győrben. Az intézkedések során este negyed kilenckor perckor egy gépkocsi vezetőjét és utasát igazoltatták. A jármű utasa, egy 24 éves péri fiatalember, az ellenőrzéskor láthatóan zavartan viselkedett, ezért átvizsgálták a ruházatát, amelynek során a kabátzsebéből, egy fecskendőben kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyag, illetve két alufólia-csomagban kábítószergyanús növényi származék került elő. A férfi a járőrök kérdésére elismerte, hogy a délutáni órákban fogyasztott kábítószert, ezért őt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt - amfetaminra, metamfetaminra, és THC-ra - pozitív értéket mutatott.

Néhány órával később egy újabb járművezető bukott le, akit a rendőrök Győrben, a Mérföldkő utca és a 83-as számú főút kereszteződésében ellenőriztek. A sofőr az intézkedés során zavartan viselkedett, beszéde lassú volt, a feltett kérdésekre lassan reagált, és a pupillái kitágult állapotban voltak. A 23 éves ménfőcsanaki fiatal a helyszínen elismerte, hogy korábban kábítószert fogyasztott, ezért őt elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott.

A győri nyomozók mindkét fiatalt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6215305624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása