MEGMENEKÜLT A PETZ ALADÁR IS GYŐRBEN! Elnézést kért az állami fenntartó, nincs létszámstop
2019. november 16. írta: BoldiG

MEGMENEKÜLT A PETZ ALADÁR IS GYŐRBEN! Elnézést kért az állami fenntartó, nincs létszámstop

petzaladarkorhaz.jpg

Levelet kaptak a kórházak, hogy feloldják a létszámstopot.

Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár a Magyar Kórházszövetség pénteki konferenciáján azt mondta, úgy tudja, a kórházak fenntartásáért felelős Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója levelet küldött a kórházaknak, amiben elnézést kér a riadalomért, ugyanis a létszámstop csak a közigazgatásra érvényes, a közszférára nem. - írta meg a 24.hu

Az államtitkár bízik abban, hogy az ügy miatt a betegek nem veszítették el a bizalmukat az ellátásban.

Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség elnöke megerősítette, hogy 8:55-kor megérkezett a levél a kórházakhoz arról, hogy feloldják a létszámstopot. Elmondta azt is, biztos abban, hogy az elmúlt napok bizonytalansága miatt a kórházak sok olyan potenciális dolgozót veszítettek, akik nem várták meg a helyzet tisztázását, és elmentek máshova dolgozni.

A létszámstoporól ITT írtunk, amely elképesztő mértékben felkavarta az egészségügyi intézmények életét.

A 24.hu által megszerzett a kormányhatározatból, amely nem titkos, de nem is nyilvános, derült ki az egészségügyi létszámstop, amelyet november 6-ától léptettek életbe. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9215308500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása