Nem mindennapi zenei formáció- győri kötődéssel
2017. december 29. írta: Cseri Pali

Nem mindennapi zenei formáció- győri kötődéssel

papai_zsanet.jpg

A zenét értő, figyelő szűkebb közönség számára talán ismerős, de a média által faforizált populáris zenéktől távolságtartó izgalmas zenei formáció igyekszik a felszínre törni elsősorban az interneten, szabadon elérhető produkciókkal és néhány nívósabb helyszínre koncentráló fellépéssel.

Az Imitation nevű formáció Pápai Zsanett és Gödri Bulcsú közös projektje. Zsanett győri származású, rokonai, barátai ma is városunk lakói. A Révai Gimnáziumban érettségizett, majd az egyetemi évek alatt költözött Budapestre. Párja, a formációban társa, Gödri Bulcsú is izgalmas egyéniség. A nagyközönség régebben a Puzsér Róberttel közös projektjeiből ismerheti.  Mostanában pedig a Stand-up tragedy néven futó egyszemélyes műsorai vonzzák az érdeklődőket.

Vagy itt egy érdekes beszélgetés Bulcsúval egy most annyira divatos témáról:

Az Imitation zenéjét és szövegét együtt írják, alkotják.

Bemutatkozó videójukat itt találhatják olvasóink:

Fontosabb fellépéseik 2017-ben az A38 hajón és a Szimpla Kertben lévő koncertjeik, valamint a nyári szezonban az EFOTT voltak.

Olvasóink a https://www.facebook.com/Imitaion/ facebook oldalukon találhatják meg dalaikat és tájékozódhatnak a következő koncertjeikről.

2018-ban a Boldogulj Magyarországon Egyesület (lapunk kiadója) szervezésében Győrben is tervezünk egy előadást számukra.

 

Címlapfotó: Facebook

rjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8513531995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása