Vádat emelnek a kukákkal Győr belvárosában szórakozó fiatalok ellen
2018. május 12. írta: BoldiG

Vádat emelnek a kukákkal Győr belvárosában szórakozó fiatalok ellen

kukakazutcakozepen-gyor-police-hu.jpg

Amint azt korábban megírtuk, a rendőrség január 10-én a hajnali órákban kapott bejelentést arról, hogy Győrben két fiatal szemetesedényeket húzott ki a belváros több pontján az úttest közepére.

A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy az elkövetők a Szent István úton, a Jókai úton, valamint az Aradi Vértanúk útján, összesen 12 szemetes edényből készített akadályt raktak ki az út közepére. Adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeképpen a járőrök beazonosítottak egy 22 éves téti, valamint egy 21 éves győri fiatalt, akiket rövid idő alatt elfogtak és a rendőrkapitányság előállítottak.

A Győri Rendőrkapitányságon mindkettőjüket rongálás bűntette, valamint garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Tekintettel arra, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel a közúton közlekedők életét, illetve testi épségét veszélyeztető helyzetet teremtettek, a két férfi ellen - a fentieken túl - a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indítottak eljárást.

A Győri Rendőrkapitányság a fiatalokkal szemben rongálás bűntette és garázdaság vétsége miatt folytatott nyomozást már korábban, míg a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1913913914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása