ESZEM MEGÁLL! AZ AGRÁRMINISZTEREKET REJTÉLYES KÓR FERTŐZI? Ezután a győri járványokért is a migránsok lesznek a felelősök?
2018. május 15. írta: Cseri Pali

ESZEM MEGÁLL! AZ AGRÁRMINISZTEREKET REJTÉLYES KÓR FERTŐZI? Ezután a győri járványokért is a migránsok lesznek a felelősök?

nagyistvan-infomovar-hu.jpg

Végre! Mostantól teljesen megnyugodhatunk, az új agrárminiszter is tud akkora hülyeséget mondani, amitől leáll minden aratógép és kombájn az országban.

Nagy István az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága előtt megtartott előadásában ugyanis azt találta volt mondani, hogy az afrikai sertéspestis úgy kerülhetett be az országba, hogy egy migráns eldobott egy szendvicset, azt megtalálta egy vaddisznó, megette és megbetegedett. Na, most már ezt is tudjuk. Azt nem árulta el a következő agrárminiszter, hogy milyen szakmailag alátámasztott információk alapján jutott erre a következésre. De lehet, hogy ő meg mosolygós sütit evett és hallucinált kicsit, ki tudja. És most fog majd jönni a NAGY MIGRÁNS-SZENDVICS ÖSSZEESKÜVÉS, aminek az a lényege, hogy a menekültek Európa szerte szendvicseket dobálnak szét, hogy megbetegedjenek a disznók? Mondjuk, logikus, mert ők nem esznek sertéshúst, tehát így állnak bosszút a keresztény gazdaságon. Már látom is az új plakátokat a városokban, az autópályák szélén. Stop Migráns-Szendvics! Ha Magyarországra jössz, tisztelned kell a disznóinkat!  Lehet, hogy a CÖF már készíti elő a DISZNÓMENETET. Esetleg disznók fogják felhívni telefonon a tatabányai polgárokat is a miniszterelnők nevében, hogy erről konzultáljanak. A lehetőségek határtalanok.

Nagy azért mondott jót is, például, hogy 50 EZER EMBERT SZERETNÉNEK ÁTVEZETNI A KÖZMUNKAPROGRAMBÓL A MEZŐGAZDASÁGBA, és lehetőleg nem csak idénymunkára.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5513945026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása