Mégis a panelban hagyják Győrben a legfelső szinten lakókat, nem vágják le a tetejüket! Úgyis vége lassan a meleg időnek!
2017. augusztus 13. írta: BoldiG

Mégis a panelban hagyják Győrben a legfelső szinten lakókat, nem vágják le a tetejüket! Úgyis vége lassan a meleg időnek!

panelhaz.jpg

Úgy tűnik, megértették a szakmai érveit „miszerint panelépületek nagyszámú el- vagy visszabontására jelen körülmények között nincs lehetőség”.

Húha.. baromi meleg van! Itt a tizediken meg főleg. De nekem ehhez nem kellettek szakértők. És a többi tizediken, hetediken, sőt, megkockáztatom, de talán még a másodikon élőknek sem kellenek szakértők.

Na jó, a politikusok nem laknak panelban.. megkockáztatom, soha nem is laktak ilyen odúban.  Nekik ehhez azért kellett némi szakmai segítség…..

Maradnak a panelek... teljes magasságukban. Mondjuk tényleg rájuk férne némi felújítás, szigetelés, mifene. Talán egyszer erre is kerül egy kis EU-s pénz.. persze csak akkor ha egy szép reggel nem ébredünk arra, hogy kivezettek bennünket a gonosz elnyomó Unióból…

Sokak szerint Lázár János egy nagyon okos, intelligens, megfontolt ember. Ehhez képest ez a panelfűrészelés alapvetően az ő hibbant agyú ötlete volt. Láthatóan hitt benne, és lelkesen propagálta.

Akkor most a panelekben élők, főleg a tizediken lakók extra okosak..jóval okosabbak Lázárnál is, vagy a kormány általános intelligencia szintjével vannak komoly bajok?


írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8212745816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása