KRESZ-FESZT: Óvodások és általános iskolások ismerkedtek a közlekedési szabályokkal Győrben
2017. szeptember 23. írta: Cseri Pál

KRESZ-FESZT: Óvodások és általános iskolások ismerkedtek a közlekedési szabályokkal Győrben

rendorok_1.jpg

A megyei baleset-megelőzési szakemberek – 2017. szeptember 21-én – Győrben, egy irodaközpontban szervezték meg a KRESZ-FESZT elnevezésű prevenciós rendezvényt.

A gyerekek nagy érdeklődéssel fogadták a, "Holttér" programot, ahol a rendőrök egy busz rosszul belátható részeit szalagozták ki, felhívva ezzel a figyelmüket a holtterek veszélyeire a közlekedésben.

Az egyenruhások kerékpáros ügyességi versenyekkel, KRESZ-pályás foglalkozásokkal, bűn- és baleset-megelőzési ismereti teszttel, foglalkoztató játékokkal, színezőkkel és rendőrségi technikai bemutatóval keltették fel az óvodások és iskolások érdeklődését.

A polgárőrség helyi szervezete is képviseltette magát a rangos eseményen, technikai bemutatót tartott, ezzel segítve a prevenciós célok megvalósítását.

A rendezvényről senki nem távozott üres kézzel: a gyerekek különböző közlekedésbiztonsági eszközöket kaptak ajándékba, amelyeket hasznosíthatnak majd a mindennapi közlekedés során.

 

Címlapfotó: police.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr312887632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása