Lakossági fórum a Vásárcsarnok felújításáról Győrben
2017. október 13. írta: Cseri Pali

Lakossági fórum a Vásárcsarnok felújításáról Győrben

moderngypr.jpg

Október 16-án lesz, a helyszín a Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok.

A győri önkormányzat és a Győr-Szol Zrt. lakossági fórumot tart a Hermann Ottó utcai Vásárcsarnok felújításával, valamint a környező zöldterület fejlesztésével kapcsolatban - a "Zöld város kialakítása Győrben" című projekt keretében.

Időpont: 2017. október 16., hétfő 18 óra

Helyszín: Győr, Vásárcsarnok (Herman Ottó u. 25.)

A tájékoztatón arról a pályázatról lesz szó, melynek keretében megkezdődhetnek a Hermann Ottó utcai vásárcsarnok rekonstrukciós munkálatai, a hozzá kapcsolódó parkolólemez építése, valamint a környék zöldterületeinek megújítása. A fórum résztvevői megismerkedhetnek a beruházás részleteivel, képet kaphatnak a vásárcsarnok tervezett új épületéről, a kivitelezés várható lebonyolításáról.

(kisalföld)

 

Címlapfotó: moderngyor.com

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7812965625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása