A Feláldozhatók következő részét forgatják a Lapcomnál: a Kisalföld főszerkesztője is távozik
2017. október 19. írta: Cseri Pali

A Feláldozhatók következő részét forgatják a Lapcomnál: a Kisalföld főszerkesztője is távozik

magyar_nemzet.jpg

Hiába tiltakoztak a civilek nemrég városunkban az ellen, hogy Andy Vajna érdekeltségébe kerüljön több újsággal együtt a Kisalföld is, a milliárdos jött mint a Terminátor, és ahogy már az ilyenkor lenni szokott repülnek az eddigi vezetők, és újak, politikailag megbízhatóbbak jönnek helyettük. “ Hasta la vista, baby!”

Győrben állítólag még értekezlet sem volt, de a Kreatív információi szerint távozik a laptól Nyerges Csaba eddigi főszerkesztő, utóda  főszerkesztő-kiadóvezetőként Garanvölgyi Imre lesz.

Nagyon félhetnek a Fidesznél, mert azt azért nem lehet mondani, hogy a Kisalföld nagyon sok kritikát fogalmazott meg a kormánnyal szemben, de úgy látszik, annyira biztosra akarnak menni, hogy még a betűket is lecserélnék, ha éppen balra hajlanának egy kicsit.

Igazi média-paranoia folyik már egy ideje az országban, ennek forgatókönyvét olvashatjuk nálunk, Győrben is, és nézhetjük a Feláldozhatók következő részét.

 

Címlapfotó:mno.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3913023358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása