Az árokban kötött ki a figyelmetlen sofőr, egy facsonk állította meg
2018. április 01. írta: Cseri Pali

Az árokban kötött ki a figyelmetlen sofőr, egy facsonk állította meg

facsonokos.jpg

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főúton, Gönyű közelében.

Egy személygépjármű vezetője közlekedett pénteken délután 2 körül az 1-es számú főúton, Komárom felől Gönyű irányába. Közlekedése során egy jobbra ívelő kanyarból kifelé haladva, az autója sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, ezért utolérte az előtte haladó gépkocsit, aminek a sofőrje balra akart kanyarodni.

A hátsó jármű vezetője azért, hogy az ütközést elkerülje az autóját balra kormányozta, így érintőlegesen ütközött az előtte lévő kocsival. Az ütközéstől az okozó jármű a bal oldali mély árokba csapódott, majd ott egy facsonknak ütközött. A baleset következtében az árokban landolt jármű sofőrje és utasa 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

(police)

 Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1613797872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása