TOVÁBB ÉLESEDIK A GYŐR KÖRNYÉKÉN ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYE:  A gyanúsított állítólag régebben fekete zsákot ásott el a kertjében
2018. április 26. írta: Cseri Pali

TOVÁBB ÉLESEDIK A GYŐR KÖRNYÉKÉN ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYE: A gyanúsított állítólag régebben fekete zsákot ásott el a kertjében

villanyszerelo_elrablasa.jpg

Egyre több a rej­tély az el­tűnt vil­lany­sze­re­lők körül! Már nem két, hanem négy ki nem fi­ze­tett, majd el­tűnt vil­lany­sze­re­lő­ről be­szél­nek, Győr­ben egye­ne­sen so­ro­zat­gyil­kos­ság­ról sut­tog­nak. Egy férfi rács mö­gött ül Má­csik Zol­tán már­ci­usi el­tű­nése ügyé­ben, de egy szem­tanú sze­rint a gya­nú­sí­tott már három éve, nem sok­kal egy másik vil­lany­sze­relő el­tű­nése után fe­kete zsá­kot ásott el a kert­jé­ben…

"Mikor eltűnt az előző villanyszerelő három éve, akkor láttam a mostani ügy gyanúsítottját, hogy a kertjében elásott egy nagy fekete zsákot. Furcsán viselkedett nagyon. Észrevette, hogy többen látják, és légpuskával fenyegetőzött" – meséli egy, a nevét nem vállaló szemtanú.

Mint megírták: a villanyszerelő Ausztriába is járt dolgozni, de az egyik munkáját a közvetítő nem fizette ki. Március 31-én elcsalta Mácsik Zoltánt egy Győrhöz közeli benzinkúthoz, ahol aztán a villanyszerelőnek nyoma veszett. Egy héttel később a rendőrök elfogták a közvetítő vállalkozót, É. Imrét, akit hamarosan már emberöléssel gyanúsítottak meg. Az eltűnt Mácsik Zoltán felesége, Márta már akkor elmondta ő is úgy tudja, hogy egy másik villanyszerelő pont ugyanígy tűnt el néhány éve, és tudomása szerint a most elfogott gyanúsított érintett volt abban az ügyben is.

Egy hete, április 17-én a rendőrök átkutatták a gyanúsított, É. Imre birtokát a Győrhöz közeli Ikrényben.

A lap úgy  értesült, hogy ezen a területen égett emberi maradványokra is bukkantak. Mácsik Zoltán lánya mindennek ellenére még mindig bízik benne, hogy édesapja életben van. "Remélem, apu mihamarabb élve előkerül, hogy közösen felejthessük el ezt a rémálmot!" – mondta korábban lapunknak.

(ripost)

 

Fotó: ripost.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2013871138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása