MEGDÖBBENTŐ ESET: Egy hajléktalan holttestére bukkantak Győrben
2018. július 27. írta: Cseri Pali

MEGDÖBBENTŐ ESET: Egy hajléktalan holttestére bukkantak Győrben

megutte_blikk.jpg

A Kisalföld egyik olvasója jelezte a lapnak, hogy múlt héten Malcarváros II városrészben halálra vertek egy hajléktalant. Állítólag egy férfi “egészségügyi sétákat” hirdetett meg a Facebookon az ottani aluljáróba, “rendre tanítani” a hajléktalanokat, ezért az olvasó attól fél, a két ügy között lehet valami összefüggés.

A rendőrség megerősítette a lapnak, hogy érkezett bejelentés egy halott hajléktalanról. Elmondták azt is, hogy idegenkezűség nem merült fel a halottszemle során, és nincs tudomásuk az “egészségügyi, rendre tanító” sétákról.

A lap úgy tudja, a férfi abbahagyta a “furcsa” séták szervezését, mert sokan jelezték, nem tudják, pontosan miről is van szó.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1714145361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása