Brutálisan betépett egy férfi a hotelszobájában Győrben, ki is hívták rá a zsarukat
2018. szeptember 23. írta: Cseri Pali

Brutálisan betépett egy férfi a hotelszobájában Győrben, ki is hívták rá a zsarukat

cucc.jpg

A győri rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit.

Egy győri hotel személyzete tett bejelentést a rendőrségre szombat hajnalban, 4 óra körül, mert a szálloda egyik vendége a szobájába zárkózva összefüggéstelenül kiabált, hangoskodott. A vendég a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem nyitott ajtót, ezért csak a pótkulccsal tudtak bejutni.

Amikor a 27 éves férfi meglátta, hogy ki jöttek be hozzá, a vécéhez futva gyorsan megpróbálta lehúzni a nála lévő kábítószergyanús anyagot, de a rendőrök megakadályozták a bűnjelek megsemmisítését. Az intézkedők összesen 245,2 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak a hotelszobában. A járőrök a miskolci férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a drogteszt pozitív értéket mutatott. K. Dánielt a nyomozók kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(hirpress)

 

A fotó: hirpress

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2914257323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása