FÁZÓS GYŐRIEK, SZEVASZTOK! Ha sokan kéritek, beindítja a fűtést a GYŐR-SZOL
2018. szeptember 24. írta: Cseri Pali

FÁZÓS GYŐRIEK, SZEVASZTOK! Ha sokan kéritek, beindítja a fűtést a GYŐR-SZOL

tavho.jpg

Bár a szeptember eleji nyarat idéző időjárás még keveseknek juttatja eszébe a fűtési szezon közeledtét, az évnek ebben az időszakában már bármikor hirtelen hidegre fordulhat az idő, ezért a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága készen áll a lakások fűtésének megkezdésére.

A jogszabályok és közszolgáltatási szerződések szerint a szolgáltató szeptember 15. és a következő év május 15. között áll a felhasználók rendelkezésére, mely időszakban a felhasználók arra hatalmazták fel a társaságot, hogy az időjárástól függően indítsa, illetve leállítsa a fűtést. A fűtést ebben a periódusban akkor indítja el a szolgáltató, ha a külső hőmérséklet napi középértéke – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint – előreláthatólag nem haladja meg a +10 fokot, illetőleg három egymást követő napon a +12 fokot.

Az ettől eltérő fűtést (indítást, leállítást) a lakóközösség közös képviselője írásban kezdeményezhet, és erre akkor kerül sor, ha a hőközpontról vagy a hőközponton belül külön fűtési hőcserélő blokkról ellátott felhasználók legalább 70 százaléka ezt kéri.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9414260443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása