A GYŐRI MARISKA TERMELŐK NEM VOLTAK ELÉG RAVAZDIAK! Szüret közben csaptak le a zsaruk rájuk (VIDEÓVAL!)
2018. október 14. írta: BoldiG

A GYŐRI MARISKA TERMELŐK NEM VOLTAK ELÉG RAVAZDIAK! Szüret közben csaptak le a zsaruk rájuk (VIDEÓVAL!)

kabszer-ravazdon-police-hu.jpg

Két férfi konténerekben és a garázsban termesztettek marihuánát.

A Készenléti Rendőrség kábítószer elleni osztálya emiatt, jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytat nyomozást egy 34 és egy 40 éves győri lakossal szemben.

A fiatalabb férfit a rendőrök 2018. október 11-én Ravazdon fogták el, ahol éppen kábítószergyanús növényeket szüretelt a telkén. Az ültetvény összesen 111 tőből állt. A nyomozók aznap elfogták társát is, nála egy konténerben 105 tő, garázsában 92 tő marihuánát foglaltak le. Az eljárásba bevont botanikus szakértő megerősítette, hogy valóban kábítószernövényekről van szó.

A rendőrség munkatársai a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság tegnap elrendelt.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3914301105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása