NEM FIGYELÜNK RENDESEN? Egyre több a baleset Győrben
2018. október 26. írta: Cseri Pali

NEM FIGYELÜNK RENDESEN? Egyre több a baleset Győrben

baleset_1.jpg

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. október 25-én 9 óra 39 perckor Győrben. Egy 44 éves nő közlekedett a Bajcsy-Zsilinszky úton az Aradi Vértanúk útja felől. Haladása során a Jókai úti kereszteződéshez érve az Árpád út irányába kanyarodott ki, amikor - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - elütötte a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő 50 éves nőt. A balesetben a gyalogos nő megsérült. Őt a mentők kórházba vitték.

Ugyanazon a napon 12 óra körül Győrben, a Bakonyi út melletti kerékpárúton közlekedett egy 78 éves férfi biciklivel a Kert utca felől. Haladása során az Orgona utcai kereszteződéhez érve megállás nélkül hajtott le az úttesten lévő gyalogos-átkelőhelyre, amikor észlelte, hogy egy autó kanyarodik feléje, ekkor a vizes aszfalton erősen fékezve kerékpárjával elesett. A mentők kórházba vitték. A két jármű egymással nem ütközött össze.

A közúti közlekedési balesetek körülményeit a Győr Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5314323385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása