NA, MI AKADT A RENDŐRÖK HORGÁRA GYŐRBEN? Részeg sofőr, tolvaj, körözött bűnöző  
2018. november 17. írta: BoldiG

NA, MI AKADT A RENDŐRÖK HORGÁRA GYŐRBEN? Részeg sofőr, tolvaj, körözött bűnöző  

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

Volt dolguk a helyi zsaruknak tegnap.

A rendőrök este nyolc előtt nem sokkal a Jedlik hídnál, míg fél kilenckor a Hűtőház utcában fogtak egy-egy sofőrt, akiknél az alkoholtesztert pozitív értéket mutatott, ezért a sofőröket elfogták és további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Mindeközben egy ellenőrzés során, amelyet a győri nyomozók a Kossuth Lajos út egyik lakásában végeztek, elfogtak egy 22 éves férfit igazoltatás után. Az ellenőrzése során ugyanis kiderült, hogy a férfi ellen a Szolnoki Járásbíróság, valamint a Karcagi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot adott ki, ezért őt a rendőrkapitányságra előállították.

A kollégák szintén a tegnapi nap, “ha már arra jártak”,  az egyik győri szórakozóhelyen is ellenőrzést tartottak és horgukra akadt  egy 31 éves soproni férfit, akit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság keresett körözés alapján. A körözött férfit a rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra állították elő.  

És hogy azt mondhassuk, fő a változatosság, az egyik győri bevásárlóközpontból érkezett jelzés a rendőrségre lopás miatt. A helyszínre kiérkező rendőrök egy 27 éves férfit igazoltattak, aki az egyik üzletből három kabátot akart ellopni úgy, hogy a bennük lévő áruvédelmi eszközt megrongálta. A férfi ellenőrzésekor kiderült, hogy a “jómadár”, már körözés alatt állt korábbi bűncselekmények elkövetése miatt, pont Győrben, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5014377477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása