FRISSÍTVE, VIDEÓVAL! Fegyveres atrocitás a győri benzinkúton, a szerb férfit kórházba vitték
2018. november 18. írta: BoldiG

FRISSÍTVE, VIDEÓVAL! Fegyveres atrocitás a győri benzinkúton, a szerb férfit kórházba vitték

fegyver-gyor-02-police-hu.jpg

A rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított büntetőeljárást az ellen a 64 éves szerb férfi ellen, aki egy győri benzinkúton fegyverrel akarta megállítani az autósokat ma reggel.

Amint azt korábban megírtuk, a rendőrségre ma reggel 9 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy győri üzemanyagtöltő állomáson egy idősebb férfi fegyverrel vagy annak utánzatával megpróbálta megállásra késztetni az arra haladó autókat.

A rendőrök kivonultal a helyszínre, ahol megtalálták, lefegyverezték és elfogták a garázdát. A férfi zavart állapotban volt, ezért őt az elfogását követően a mentők kórházba vittek.

fegyver-gyor-01-police-hu.jpg

A helyszínen folytatott információgyűjtés és a tanúk elmondása alapján a fegyveres férfi a benzinkútra is bement a fegyverrel, ott különböző árukat vett magához, majd a fegyverét az alkalmazottnak megmutatta, fizetés nélkül távozott.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény körülményeit felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított nyomozásban vizsgálja.

(via police)

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6614379724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása