NEM JUTOTT BE A HÁZBA A GYŐRI DROGOS, ELVITTE A KAMERÁT! Nem jutott messzire
2019. január 13. írta: BoldiG

NEM JUTOTT BE A HÁZBA A GYŐRI DROGOS, ELVITTE A KAMERÁT! Nem jutott messzire

betoro-gyorcsaladihaznal-police-hu.jpg 

A győri rendőrök még aznap elfogták a gyanúsítottat.

A nyomozás kezdetén még természetesen ismeretlen tettes, tegnap hajnali fél 3-kor Győrben, az egyik családi ház udvarára bejutva megpróbálta a garázskaput felfeszíteni. Igyekezete nem járt sikerrel, hogy mégse üres kézzel távozzon, az ingatlan faláról két kültéri kamerát kitépett, és azokat vitte magával.

A rendőrök, az adatgyűjtésük eredményeként még aznap beazonosították az elkövetőt, majd el is fogták. A Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a férfi zavartan viselkedett, ezért vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 24 éves Sz. M. István helyi lakost lopás bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7514559192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása