GYŐRBEN IS HÁZHOZ VIHETIK  HAMAROSAN A MEKIS HAMBURGERT: A Netpincér száguldhat vele
2019. március 09. írta: Cseri Pali

GYŐRBEN IS HÁZHOZ VIHETIK HAMAROSAN A MEKIS HAMBURGERT: A Netpincér száguldhat vele

hanburger.jpg

Az információ egyelőre nem hivatalos, Magyarországon ugyanis három hete a központi McDonald's cég a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra, a Market Zrt. vezetőjére ruházta át, és az érintettek a deal lezárásáig nem nyilatkozhatnak - írja az Index.

A portál azonban úgy tudja, hogy a szolgáltatásban a Netpincér lesz a hazai partner. A világon már több tucat országban működik ilyen rendszer. Az európai piacokon általában csak néhány kiemelt nagyvárosban érhető el a program, és jellemző, hogy az étteremlánc szerződéses kapcsolatba lép egy online ételrendelő céggel, vagy például az Uberrel.

A szomszédos országok közül Románia és Ausztria néhány városában működik McDelivery.

(napi)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7114678860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása