GYŐRI DRÁMA: A terrorelhárítókat kellett a Madách utcában bevetni
2019. június 01. írta: BoldiG

GYŐRI DRÁMA: A terrorelhárítókat kellett a Madách utcában bevetni

A kiérkező Terrorelhárítási Központ emberei fogták el a bántalmazót Győrben.

Tegnap kora délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Győrben egy Madách utcai házban, veszekedésük során egy férfi megütötte élettársát, majd ezt követően bezárkózott a lakásba.

A helyszínre érkező rendőröknek a bejelentést tevő elmondta, hogy engedéllyel tartott lőfegyver is van a bántalmazó birtokában. Ezek után megpróbálták a járőrök megoldani a problémát, de felszólításuknak a férfi nem tett eleget és nem jött ki az ingatlanból.

A rendőrök ezután, a fegyverre való tekintettel, a férfi biztonságos elfogásának érdekében, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték, akik az 59 éves győri lakost elfogták.

Zavart állapotára tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányság az eset lezárulta után – információk, adatok gyűjtésével, tanúk meghallgatásával – megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3514873214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása