300 MILLIÓS ÚJ CSŐPOSTA A GYŐRI BONCMESTEREKNEK! Újdonságokat adtak át a Petz Aladár Kórházban
2019. június 28. írta: BoldiG

300 MILLIÓS ÚJ CSŐPOSTA A GYŐRI BONCMESTEREKNEK! Újdonságokat adtak át a Petz Aladár Kórházban

boncmester-otei-hu.jpeg

Országszerte megújulnak a kórházak patológiai osztályai, valamint többféle korszerű felszereléseket kapnak az intézmények - mondták el a győri kórház fejlesztésének átadásán.

A patológiai osztályon újabb szövettani vizsgálati berendezéseket szereztek be illetve Győrben létesíti majd az egyik csőpostarendszert, amelyet nyolc megyei jogú városban alakítanak ki, és befejeződött a patológiai osztályon a bonctermek és kegyeleti helyiségek felújítása.

Tamás László János főigazgató elmondta, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház új csőpostarendszerének és felújított patológiai osztályának fejlesztése 350 millió forintba került, a költségekből 50 millió forintot a kórház állt.

A szövettani vizsgálatokhoz szükséges korszerű patológiai berendezések a terápia alapját képező diagnózis minőségét javítják. A csőposta a különböző osztályok és a központi laboratórium között teremt összeköttetést, az anyagok gyors, gazdaságos és megbízható szállítására nyújt optimális logisztikai megoldást.

kép: otei.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr214916822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása