MA INDUL A 12. GYŐRKŐCFESZTIVÁL!
2019. július 05. írta: Rát Mátyás

MA INDUL A 12. GYŐRKŐCFESZTIVÁL!

2017-gyorkockozpont-becsi_kapu_ter-bsz_4_0.JPGMa 18 órától színes zenés és táncos programok és tűzijáték várja a gyerkőcöket.

A program Varga Feri és Balássy Betty gyerekműsorával indul, utánuk következik a Hahó Együttes, este pedig fellép a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

A tervek szerint 21 óra 30 perckor adja át Borkai Zsolt polgármester a város kulcsát a gyerekek képviselőjének, aztán jön a tűzijáték. 

A Széchenyi tér ezúttal dallamtérré alakul át, a Király utca „Fess" utcává, ahol a régészettől a rajzgépezésen át a kollázskészítésig, és kerítésfestésig sok színes kaland lesz.

A központi helyszín a Bécsi kapu tér, versjátszótérré alakul a Radó sziget, s itt lesz a babakert, a Győrköcfalu és a Meseváros is. Tudós kikötővé lép elő az ágyuk területe, zöldparttá pedig a vársétány, egészen a kanyarig.

Részletes program a fesztivál honlapján: http://gyorkoc.hu/hu/programok

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5214927080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása