41 MILLIÁRDOS e-FEJLESZTÉS A GYŐRI AUDINÁL! Önök adófizetők 6 és fél milliárddal járulnak hozzá
2019. július 23. írta: BoldiG

41 MILLIÁRDOS e-FEJLESZTÉS A GYŐRI AUDINÁL! Önök adófizetők 6 és fél milliárddal járulnak hozzá

audi-bejelentes-20190723.jpg

Az Audi 41 milliárd forintból bővíti Győrben a járműgyártási infrastruktúráját, motorfejlesztési központját és az elektromos meghajtásokat gyártó egységét.

A cég az adófizetői támogatásért cserébe 250 munkahelyet teremtő fejlesztést ígért. 

Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. jelenlegi igazgatóságának elnöke kifejtette, hogy a vállalat e-transzformációs projektje a gyártásra és a fejlesztésre egyaránt kiterjed. Jelentős mértékben bővül az elektromos hajtásrendszerek előállítása a győri üzemben, a fejlesztési központ pedig új műhellyel és tesztpadokkal bővül 2022 végéig.

Az E-transzformációs projekt döntő része a győri e-motorgyártás bővítésére irányul, és megteremti a lehetőséget az elektromos meghajtás következő generációjának integrálására. Az Audi Hungaria egy éve gyártja az elektromos meghajtásokat a márka első teljesen elektromos modellje, az Audi e-tron számára, és ezzel az e-motorgyártás központja az Audi Konszernben.

A műszaki fejlesztés kompetenciái és kapacitásai is bővülnek. Itt a hagyományos meghajtások hatékonyságnövelése mellett szisztematikusan felépítik a fejlesztési know how-t az elektromos meghajtások, valamint a termodinamika és a járműapplikációk területén. Továbbá egy csúcsmodern, új járatópadokkal felszerelt műhely, valamint egy új irodaépület is épül.   

Az E-transzformációs projekt keretében az Audi Hungaria járműgyártása is felkészül az e-mobilitás korszakára.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2114976670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása