PANCSER GYŐRI BICIKLITOLVAJT FOGTAK! A helyszín mellett elkapták
2019. augusztus 10. írta: BoldiG

PANCSER GYŐRI BICIKLITOLVAJT FOGTAK! A helyszín mellett elkapták

elfogas-kerekpartolvaj-gyor-0810-police-hu.jpg

A tolvaj levágta a lakatot a bicikliről, de megzavarták és a győri rendőrök perceken belül elfogták.

Tegnap reggel fél 9 előtt nem sokkal bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy egy férfi a győri vasútállomás bejáratánál, egy lezárt bicikliről levágta a lakatot, és megpróbálta ellopni azt.  Az esetnek volt egy szemtanúja, aki kérdőre vonta őt, ezért “nagy bátran” a helyszínről a kerékpárt hátrahagyva sietősen távozott. 

bicikli-0810-police-hu.jpg

A kiérkező rendőrök a kapott személyleírás alapján pár percen belül elfogták a férfit. Az intézkedés során végrehajtott ruházatátvizsgálásnál egy tapétavágó szikét találtak nála, amellyel - saját bevallása szerint- a kerékpárzárat eltávolította.

F. Tibort a győri rendőrkapitányságra előállították, és lopás vétség kísérlet elkövetésének alapos gyanúja miatt hallgatták ki. A 49 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7515004096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása