KÍVÜL-BELÜL ÚJ LOGISZTIKA SZOLGÁLTATÓ A GYŐRI AUDIBAN! Lezárult a pályázat
2019. augusztus 28. írta: BoldiG

KÍVÜL-BELÜL ÚJ LOGISZTIKA SZOLGÁLTATÓ A GYŐRI AUDIBAN! Lezárult a pályázat

audi_jel_infogyor.jpg

A Waberer's International Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalat, a Waberer's Szemerey Logisztika Kft. megnyerte az Audi Hungária Zrt. győri gépjárműmotor-gyártó üzemben végzendő, különböző logisztikai szolgáltatásokra vonatkozó pályázatát - közölte a Waberer's kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. 

A Waberer's házon belüli logisztikai szolgáltatásokat fog nyújtani a motorgyárban, és egy külső logisztikai központ üzemeltetését is átveszi. A szolgáltatás az alkatrészek raktározását és az évente körülbelül 2 millió motor gyártását végző gyártósorok kiszolgálásával kapcsolatos tevékenységeket is magában foglalja. 

A szerződést szeptember végéig kötik meg, a szolgáltatás 2019 decemberében indul. 

(via MTI)

kép: infogyor.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6215028608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása